Loading...

Despre noi

"Pentru fiecare boala exista o planta. Important este sa o gasesti". Paracelsus

“Pentru fiecare boală există o plantă. Important este să o găseşti". Paracelsus
 

Sănătatea este vitală pentru fiecare dintre noi, iar găsirea celor mai bune soluţii pentru o stare de sănătate ideală este obiectivul nostru. De aceea noi, la FarmaClass, suntem motivati in a dezvolta formule noi, dedicate, cercetate şi verificate, care să determine imbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii omului.
 
Portofoliu de produse FarmaClass este intr-o continuă dezvoltare, fiind axat pe mai multe direcţii de acţiune, in aşa fel incât orientarea acestuia să acopere un spectru larg de patologii, asigurând prevenirea imbolnăvirii şi menţinerea unei stari de sănătate optimă a organismului uman.

 

Pentru a ne asigura că aducem valori pacienţilor şi clienţilor noştri, noi, la FarmaClass suntem  intotdeauna interesaţi in imbunătăţirea modului in care desfăsurăm cercetarea, dezvoltarea si fabricarea produselor noastre.

FarmaClass Industry este o companie nouă, modernă, infiinţată in anul 2007 şi prin intermediul căreia dorim să ne realizăm obiectivele propuse. In planurile noastre de dezvoltare urmărim că in scurt timp să deţinem o poziţie importantă in segmentul de piată al produselor farmaceutice şi suplimentelor alimentare.

Cu grijă deosebită pentru detalii, păstrând dar şi dezvoltând formule tradiţionale, FarmaClass Industry. foloseşte materii prime de cea mai bună calitate, atent selecţionate; specialişti calificaţi; control strict al calităţii produselor, toate pentru a oferi satisfacţie pacienţilor şi clienţilor noştri.   


Produsele companiei sunt fabricate respectând norme de calitate şi siguranţă alimentară la standarde europene, in deplină concordanţă cu recomandările organismelor medicale din ţară şi străinătate.