Tensonorm

Therapy Line

Mix Line

Kids Line

Topic Line

Tea Line

Premium Tea

Tensonorm

Categorie: Tensonorm

Tensonorm® are o compozitie echilibrata si eficienta de substante vegetale în asociere cu magneziu, cu efecte benefice asupra functionarii inimii. Crataegus oxyacantha este un adjuvant eficient ce îmbunatateste circulatia sangvina la nivelul arterelor coronariene; este de asemenea un bun vasodilatator determinând scaderea tensiunii arteriale.

Passiflora incarnata este un foarte bun agent antistres, contribuind eficient la reducerea starii de tensiune psihica ce poate apare în cazul afectarii cardiace.

Extractul standardizat 24/6 de Ginkgo biloba creste durata de viata si întârzie procesele degenerative ale îmbatrânirii cerebrale, este antioxidant. Orthosiphon stamineus (ceai de Jawa) creste eliminarea renala a apei, este un diuretic eficient. Magneziu este un mineral foarte important pentru buna functionare a proceselor cardiace.


Recomandari:
adjuvant în hipertensiune arteriala; tulburari de ritm cardiac, extrasistole, tulburari cardiace de origine nervoasa. Asigura protectie eficienta a functiilor cardiace.

Descarca Prospect

Produse din aceeasi categorie